Kanapkowa pasta makrelowo – twarogowa

Rate this post

Kanapkowa pasta makrelowo-twarogowa 

Następna propozycja na poranne lub wieczorne kanapki . Bardzo dobra z ogórkiem , świeżą cebulką i pieprzem ..albo w inny sposób jaki tylko , kto lubi 😉

DSC_9235 (640x426)

1 szt. wędzona mała makrela                                                                                                                   malutki kawałek, świeżej,ostrej papryki                                                                                                  1 szt. twaróg 0%  ( 250g)                                                                                                                             1 czubata , duża, łyżka majonezu                                                                                                             sól do smaku

DSC_9238 (640x426)

Twaróg pokruszyć do miski , dodać obrana ze skóry i ości makrelę , majonez , sól do smaku .Całość ucieramy blenderem do lubianej konsystencji , ja  preferuje gładką pastę -w tym przypadku 😉 . Smarujemy bułeczkę , chrupkie pieczywko bądź kromeczkę , cebulkę i ogórka układamy i wcinamy.. 😉

DSC_9241 (640x426)

 

Odwiedź nas także tu:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *